Sound News Web - Discovery Of Sound

RAM zvučnici u Hrvatskoj!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

RAM zvučnici u Hrvatskoj!

Nagrada choice mala

RAM zvučnici u Hrvatskoj!!"
Tvrtka Zvučne Novosti d.o.o. postala je distributer renomiranog britanskog proizvođača zvučnika RAM (Reference Audio Monitor) za područje Hrvatske i Slovenije.

 

RAM Electronics Ltd osnovali su 1974. godine Vince Jennings i Matthew Therrien i ti rani modeli su unatoč svojoj "starosti" i danas vrlo cijenjeni. Tvrtka Falcon Acoustic Falcon uvijek je blisko surađivala s RAM-om i isporučivala skretnice za njihove zvučnike. Tvrtka Falcon Acoustic je 2011. godine kupila RAM i od onda kreće njezina nova mladost.

Nagrada choice

U lipnju ove godine RAM je predstavio 3 modela nove Studio serije. Dva standmounta (Studio 10 i Studio 20) te jedan floorstander (Studio 30). Da je ova serija odrađena vrlo ozbiljno govori činjenica da su kabineti izrađeni u Italiji a za razvoj i konstrukciju je angažiran Graeme Bridge bivši konstruktor u ProAc-u. Da su u RAM-u na pravom putu pokazuje recenzija RAM Studio 30 modela koji je i Hifi Choice časopisu zaradio "Editors Choice" nagradu.

studio 10

U lipnju ove godine RAM je predstavio 3 modela nove Studio serije. Dva standmounta (Studio 10 i Studio 20) te jedan floorstander (Studio 30). Da je ova serija odrađena vrlo ozbiljno govori činjenica da su kabineti izrađeni u Italiji a za razvoj i konstrukciju je angažiran Graham Bridge bivši konstruktor u ProAc-u. Da su u RAM-u na pravom putu pokazuje recenzija RAM Studio 30 modela koji je i Hifi Choice časopisu zaradio "Editors Choice" nagradu.

studio 20

info: http://www.zvucne-novosti.hr/

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register