Sound News Web - Discovery Of Sound

CHORD ULTIMA

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Chord Electronics predstavlja Ultima pojačalo

rsz ultima choramp head
Chord Electronics je predstavio novu seriju pojačala koja sadrži pretpojačalo i dva mono-bloka.

 

rsz ultima pre front
Ultima tehnologija izvorno se temelji na tehničkom radu dr. Malcolma J Hawksford (profesor emeritus na Sveučilištu Essex) koji je kasnije profinio Bob Cordell iz Bell Labsa, a razvio ga je vlasnik Chord Electronicsa i glavni dizajner John Franks.
Ultima pretpojačalo koristi dual-mono konstrukciju s odvojenim izvorima napajanja za svaki kanal. Svako napajanje okruženo je aluminijskom zaštitom kako bi se spriječile smetnje, kao i kontrola glasnoće, ravnoteže i EQ.

rsz ultima pre top
Povezivost uključuje tri para balansiranih izlaza i tri RCA izlaza, kao i četiri balansirana priključka (s podešavanjem vrijednosti) i četiri nebalansirana ulaza. Tu su i priključnice slušalica na prednjoj ploči, a uravnoteženi krugovi zaobljenja AV omogućuju izravno povezivanje s AV procesorima.
Mono pojačalo koristi novu topologiju krugova - prvi potpuno novi dizajn otkako je tvrtka 1989. godine isporučila svoj prvi uradak kupcu-poznatom BBC-u.
Chordova nova tehnologija pojačanja za ispravljanje pogrešaka dvostrukog napajanja prvi put je implementirana u Etude power ampu koji je tvrtka pokrenula na High End Showu u Münchenu, a sada je ugrađena u mono dizajn. MOSFET-ovi (tranzistori) kontinuirano se nadziru s izlaznim fazama strujnog kruga.
Svaki mono-blok(masa 86kg) isporučuje snagu od 780 watta/8Ohma, 1400watta/4Ohma i 2500 watta/2Ohma.

rsz ultimachor amp
Ultima preamp i Ultima mono-blok pojačala koštaju 30.000 funti/komad.

rsz chord ultimapre
https://chordelectronics.co.uk/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register