Logo
Ispiši ovu stranicu

Falcon Acoustics GC6500R

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Falcon Acoustics GC6500R

rsz falcon acoustics head
Falcon Acoustics predstavlja svoj referentni uradak po imenom Falcon GC6500R.

 rsz falcon acoustics gc6500r prednja
Falcon GC6500R referentni zvučnik uključuje niz tehničkih- tehnoloških dostignuća, uključujući Falcon Sonaweave ™ Graphene Enhanced Nano-Platelet konus raspoređen u dizajnu bass jedinica. Korištenje Graphenea omogućuje da dijafragma bude 60% lakša i tanja od onih konvencionalnih jedinica.
Opsežna računalna modeliranja doveli su Falcon u poziciju da odabere inverzni profil hipoglikoida za valovod koji koristi GC6500R 2 " horn-srednjetonsku jedinicu, koja je ponovno redizajnirana kako bi značajno glatko reagirala i istovremeno smanjila izobličenje za daljnjih 40 %. Integrirano Falconovom prednjom pločom, je ribbonski visokotonac modificiran od strane Falcona.
Unutarnja, 3,2 mm laminirana FR4 zlatna dvostruka strana 2oz. PCB bakrena prateća poveznica, blizu tolerancije su Induktori zračnih jezgri, i polipropilenski kondenzatori unutar skretnice s najboljim mogućim komponentama za bolji protok. Kompletno unutarnje ožičenje je izvedeno u 2,5mm TPE izolacijskoj žici za maksimalni transfer signala.
Elegantni kabinet je ručno izrađen u Italiji pomoću laminiranog 25mm MDF-a s dodatnim 9mm prigušenjima. Da,38mm Alcantara® pokrivka je računalno profiliriana za minimalnu difrakciju, dok je stražnja ploča ojačana 18 mm s Falcon profilnim hladnjacima unutar precizno utisnute stražnje ploče. Finiši dolaze u raznim izvedbama, to uključuje izvedbu od oraha i mahagonija, dok vanjština dobiva egzotičnu vizuru u bilo kojoj RAL boji visokog sjaja. GD6500R ima pokrov izrađen od zatamnjenog stakla s metalnim obrubom, napravljenog od precizno postavljene MIC6 Aluminium Cast Tool ploče.
Tehničke natuknice:
Frekvencijski odziv: 20Hz-40kHz +/- 3dB
Impedancija: 4 ohma
Osjetljivost: 91dB / 2.83V / m
Potrebna snaga pojačala: 25-300 watta
Dimenzije (VxŠxD): 120 x 25,5 x 40 cm
Masa: 70kg svaki uključujući postolje


Info: https://www.falconloudspeakers.co.uk/ http://www.zvucne-novosti.hr/

 

Srodni sadržaj (po oznakama)

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |