Sound News Web - Discovery Of Sound

NOVO PARASOUND PRETPOJAČALO

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PARASOUND HALO P6

rsz 1p6 front black head
2.1 PRETPOJAČALO / DAC
Parasound po tko zna koji put nadmašuje sva očekivanja. Novo pretpojačalo P6 je dizajnirano za ozbiljne stereo performanse.

rsz p6 front black01

HALO P6 2.1 kanalno pretpojačalo/DAC je nova putanja u stereo sutrašnjice. Novo HALO P6 pretpojačalo/DAC sadrži skup značajki koje uključuje Burr-Brown kontrolu glasnoće s jednostavnim čitljivim prednjim zaslonom. Osim toga tu je nadograđeni USB prijemni sklop s funkcijom plug&play za Windows i Mac. HALO P 6 koristi oprobani ESS-ov Sabre32 Reference DAC za dekodiranje širokog raspona digitalnih glazbenih datoteka putem dva optička, jednog koaksijalnog ,USB priključka. Asinkroni USB 2.0 ulazni priključak podržava PCM do 384Khz /32 bita, nativni DSD256 i DoP DSD. Optički i koaksijalni ulazi podržavaju PCM do 192kHz/24bita. Novi uređaj je opremljen visokokvalitetnom phono sekcijom. Ta sekcija ima posebnu preklopku za odabir zvučnice u tri položaja. MM zvučnica je standardni tip za kojeg nisu potrebne promjene tzv. opterećenja. No, za MC zvučnice postoje dvije varijante: MC 47k ohma koja nudi odgovarajući dobitak za MC zvučnice, te tu je i alternativa od 100 ohma koja bi trebala biti optimalna za sve vrste MC zvučnica. Iz navedenog se može zaključiti da ovdje ništa nije prepušteno slučaju.
HALO P 6 je opremljen posebno dizajniranim visokokvalitetnim pojačalom za slušalice , složenim oko Texas Instruments TPA6120A sklopovlja. Pojačalo fleksibilno reagira na trenutni dinamički odziv, te ne podiže razinu šuma niti smanjuje odnos S/N. Pojačalo za slušalice je koncipirano tako da funkcionira sa širokim rasponom izlazne impedancije 10 ohma pa sve do 600 ohma.,
Novo pretpojačalo/DAC je multifunkcionalni uređaj koji posjeduje XLR priključak i dva RCA priključka za povezivanje sa subwooferima. Kod tog povezivanja se može odabrati da ide signal punog radnog opsega ili preko skretnice kod koje se može odabrati rezna frekvencija.

rsz p6 back black01
Ulazni priključci za kućno kino omogućuju implementaciju P6 u surround sustav, a opet to pretpojačalo može se koristiti za standardnu stereo izvedbu. Spajanje Bypassa funkcionira tako da dolazni L,R i Sub kanali prolaze izravno preko L,R i Sub izlaznog priključka. Ta funkcija omogućuje potpunu fleksibilnost unutar velikog audio sustava.
HALO P6 je smješten u aluminijskom kućištu, vizualni dizajn je istovjetan svim uređajima iz HALO serije.

rsz p6 back silver01
Info: http://www.parasound.com/ http://www.zvucne-novosti.hr/index.php/parasound/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register