Logo
Ispiši ovu stranicu

SME Limited preuzima Garrard Audio

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

SME Limited preuzima Garrard Audio

rsz imagessme head
Steyning, Engleska -SME, britanski inženjering i specijalizirana Hi-Fi tvrtka, stekla je prava na Garrard audio brand iz IGB Gradiente S.A. iz Brazila.

rsz garrard401 front

Britanski brand sinonim za dizajn i proizvodnju vodećih Hi-Fi proizvoda tijekom 1950-ih, 60-ih, 70-ih i ranih 80-ih, uključujući i modele iconic 301 i 401 transcription gramofone , Garrard je vrlo cijenjen audio brand čiji su proizvodi željno tražili trgovinama širom svijeta.
Komentirajući preuzimanje ,Stuart McNeilis, predsjednik Uprave SME-a, rekao je: "S velikim zadovoljstvom možemo objaviti kupnju Garrard audio branda. Odgovorni za istinske ikone vinilne reprodukcije s 301 i 401gramofonima, na mnogo načina, Garrardovo nasljeđe odražava SME, s preciznošću inženjeringa, dizajna i proizvodnje, bazirano u Velikoj Britaniji. Mnogi od tih velikih modela bili su upareni sa SME ručkama i uvijek je postojala prirodna sinergija između dva proizvoda kompanije. Kao ikonski Britanski brand, Garrard zaslužuje uživanje od strane nove generacije audiofila. "
Da bi podržao vlasnike postojećih gramofonskih integracija Garrard, SME je također preuzeo Loricraft Audio, jedinog ovlaštenog servisnog zastupnika tvrtke Garrard. Odgovoran na mnoge načine kako bi živio ostavštinu Garrarda, Terry O'Sullivan, direktor tvrtke Loricraft i njegov tim je od 1997. godine servisirao i obnovio Garrardove proizvode, zajedno sa pratećim proizvodima za podršku, uključujući i njegovu renomiranu ponudu strojeva za čišćenje vinilnih ploča , "S dugogodišnjim iskustvom i stručnim znanjima koja će biti od ključne važnosti kada SME razvija Garrard audio brand, stjecanje Loricraft Audia bilo je neophodno jer omogućuje stalnu sposobnost servisiranja i održavanja postojećih proizvoda", dodao je McNeilis. "Drago nam je što će se Terry i njegov tim pridružiti SME-u i donijeti im veliko iskustvo s njima".
U skoroj budućnosti bit će još obavijesti o razvoju audio brandova Garrard. Trenutno, tvrtka Loricraft Audio, sada podržana od strane SME-a, nastavit će svoju ponudu za izradu i popravak Garrard 301 i 401, zajedno sa opskrbom servisnih dodataka i strojeva za čišćenje vinilnih ploča, iz svog postrojenja u West Berkshireu u Engleskoj.
Info: https://sme.co.uk/

 

Srodni sadržaj (po oznakama)

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |