Sound News Web - Discovery Of Sound

McIntosh MCT500 SACD / CD transport

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

McIntosh MCT500 SACD / CD transport

rsz xl mct500 angle head
Iako u današnje vrijeme su digitalni playeri, posebice CD/SACD došli do svojevrsnog vrhunca, neki proizvođači i dalje tu digitaliju pokušavaju usavršiti, tako što razdjeljuju uređaj na dvije komponente. Na DAC pretvornike i transportne uređaje.

 

rsz xl mct500 front

U Američkom McIntoshu razmišljaju tako.
CD transporteri danas nisu najčešći hi-fi komponenta - naročito oni koji koštaju po nekoliko tisuća dolara. No, svatko tko već posjeduje high-end DAC i traži visokokvalitetni disk za spajanje s njim ima nekoliko opcija . Jedna od tih opcija je novi McIntosh MCT500

Osim standardne SACD, CD, CD-R / RW i DVD-R reprodukcije, MCT500 ima USB ulaz na prednjoj ploči. Većina popularnih formata datoteka - od ALAC do FLAC, WAV (do 24 bita / 192 kHz) do DSD (do DSD128) - može se reproducirati s oba diska i USB pogona. Bitan pomak prema budućnosti.
Za povezivanje s vanjskim samostalnim DAC ili DAC pojačalom, MCT500 ima tri digitalna izlaza: balansirani XLR, koaksijalni i optički. Tu je i McIntoshova vlasnička MCT veza koja nudi digitalnu vezu s McIntosh proizvodom s MCT ulazom.
Aluminijska ladica od lijevanog aluminija navodno omogućuje glatko i tiho rukovanje diskom, a u McIntoshu tvrde da MCT500 čita audio podatke dvostruko više od normalne brzine kako bi se osigurala bolja obrada diska i obrada ispravaka pogrešaka. MCT500 ima prepoznatljiv izgled, prednja ploha s crnim staklom, osvijetljenim logotipom i baznim funkcijskim tipkama.

rsz xl mct500 back
Info: http://www.mcintoshlabs.com/

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register