Sound News Web - Discovery Of Sound

NAD C268 Stereo pojačalo snage

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

NAD C268 Stereo pojačalo snage

rsz nadc268 head
Fleksibilan snagator
Da ekipa u NAD-u ne miruje to je općepoznata stvar. Zadnja njihova ideja je pretočena u stereo izlazno pojačalo s fleksibilnom uporabivošću.

 

rsz nadc268 bocnastraga

Model C268 vizualno je identičan ostalim uređajima iz iste serije. Deklarirana snaga od 200 watta po kanalu mu omogućuje nesmetan rad s mnogim zvučničkim konstrukcijama. Unutrašnji dizajn omogućuje prebacivanje u mono-blok režim tako da pojačalo onda može isporučiti 300 watta. Ono što ga razlikuje od ostalih je postojanje zasebnog regulatora ulaznog signala, pa tako na njega se može direktno spojiti CD/DAC uređaj ili bilo koji drugi izvor zvuka. S mogućnošću odabira balansiranih (XLR) ulaza koji uključuju trim kontrolu, korisnu za usklađivanje s drugim komponentama ili za uporabu u bi-amplifikaciji zvučnika. Model C268 koristi prilagođenu verziju Hyper UcD izlaznog stupnja. Masa ovog pojačala je 7.3 kg. Dostupan će biti na tržištu negdje u mjesecu prosincu.

rsz nadc268 straznja
Info: https://nadelectronics.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register