Sound News Web - Discovery Of Sound

Roksan K3 DAC

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Roksan K3 DAC

kabbfz9imloy8zey9wkenoyaxybwjzmfct3prwgexes-1

Renomirana Engleska tvrtka sa sjedištem u Londonu predstavlja završnu komponentu u seriji K3. Radi se o novom uređaju - K3 DAC.

 

 

 

Ispod poklopca novog uređaja nalazi se DSD 1794 A DAC čipset od kompanije Texas Instruments - koji može dekodirati/pretvarati PCM do rezolucije 24bit/192kHz pa dalje do DSD odnosno do DSD 128. U Roksanu tvrde da ovaj čipset nudi izvrsnu dinamičnu izvedbu i poboljšanu toleranciju kod - clock jittera , te se visoke performanse mogu očekivati na svim ulaznim priključcima.

k3dac

K3 DAC dolazi s jednim setom XLR priključaka, digitalnim optičkim i koaksijalnim priključcima i dva USB-B ulazna terminala.

K3 DAC je prvi uređaj kod Roksana koji može vršiti bežični prijenos audio datoteka- uz svesrdnu pomoć Roksan K-LINK tehnologije. Po navodima proizvođača - bežični prijenos je moguć do razdaljine od 150 metara bez gubitka kvalitete u reprodukciji.Uz uređaj dolazi USB dongle za bežični streaming, ali također postoji opcija dodatnog analognog odašiljača koji se spaja na linijske ulaze kod hi-fi sustava, Cijena tog dodatka iznosi 125 funti.K3 DAC dostupan je u boji antracita i crnog ugljena po cijeni od 1250 funti.


Info: http://www.roksan.co.uk

 

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register