Sound News Web - Discovery Of Sound

Klipsch HD Zvučnici

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Klipsch Reference Premium HD Bežični zvučnici

klipsch logo head

Napokon se desilo to, da jedna relevantna američka kompanija predstavi bežični HD zvučnički sustav. Legendarni Klipsch predstavlja svoj jedinstveni HD bežični zvučnički surround sustav. Taj sustav se može slagati od klasične stereo koncepcije pa sve do 7.2-kanalnog sustava. 

 klipshHD interijer

 

Novi zvučnički sustav se sastoji od malog monitorskog zvučnika  RP-140WM -dvostazne bass-reflex konstrukcije  koja  uključuje  1 inčni titanijumski  LTE visokotonac, 4,5 inčni  kerametalni woofer, ugrađeno pojačalo isporučuje snagu od 50 watta, frekvencijski raspon ide 56Hz - 25kHz, dok bežična veza  koristi WiSA tehnologiju s rezolucijom 24bit/96kHz.

HD-Wireless Product Bookshelf

Samostojeći zvučnik pod oznakom  RP-440WF čini okosnicu prednjeg djela višekanalnog bežičnog sustava. Zvučnik je višestazna bass-refleks konstrukcija koja se sastoji od jednog  1 inčnog titanijumskog LTE visokotonca smještenog u hornu,  četiri  4,5 inčne kerametalične wooferske jedinice koje su konfigurirane po sistemu  dva woofera za gornji  (1.8kHz)  spektar i dva woofera za donji  (200Hz) bass spektar. Tako je između ostaloga koncipirana skretnica. Ugrađeno pojačalo isporučuje snagu od  125 watta, dok frekventni spektar ide od 48H - 25kHz.

HDbežični floorstander

Centralni zvučnik  RP-440WC  koji je zadužen za vjerno prenošenje dijaloga i boje ljudskog  glasa dizajniran je tako da se lako može uklopiti u neposrednoj blizini tankog televizora. Unutar duguljastog kućišta od 660 milimetara nalaze se po dvije 4,5 inčne wooferske jedinice s lijeve i desne strane dok na sredini je smještena visokotonska jedinica od 1inča u Tatrix Horn konfiguraciji. Bass refleks port je smješten na stražnjoj starni kućišta. Ugrađeno pojačalo isporučuje snagu od 125 watta dok frekventni raspon ide od 48Hz - 25kHz.

HDcenter

Bez dubokih tonova zvučna slika djeluje tanko,mršavo, pomalo okljaštreno. Da bi se to izbjeglo potrebno je imati dobar subwoofer koji može u svakom trenutku odraditi traženi  zadatak. Model Klipsch subwoofera pod oznakom  RP-110WSW je pravi uradak za zahtjevne zadatke, gdje je potrebno rekreirati duboke tonove po  volumenu i količini.  Unutar masivnog kućišta - dimenzija (širina  355 milimetara, dubina 434 milimetra i visina 413 milimetra) nalazi se dubokotonska jedinica  dugog hoda od 25.4 cm. Za njezin rad je zaduženo ugrađeno pojačalo od 250 watta, dok radni frekventni raspon seže od 27Hz pa sve do 125Hz. Masa ovog subwoofera je 20kg. Za kvalitetan bežični prijenos zadužen je sklop baziran na  WiSA tehnologiji koja podržava rezoluciju 24bit/96kHz.

Wireless sub

Da bi kompletni zvučnički sustav djelovao kao koherentna cjelina nužno je postojanje tzv. kontrolnog centra koji će sve to izbalansirati i, distribuirati signal s izvora, raditi pretvorbe i korekcije dolaznog  signala. Klipsch nudi rješenje u obliku vlastitog RP-HUB1, uređaja koji  konkretno regulira rad svih zvučnika bez potrebe za dodatnim pojačalima ili receiverima.  HD kontrolni centralni uređaj posjeduje  četiri HDMI ulazna priključka (4K prolazni signal), dva digitalna audio ulazna priključka (koaksijalni,optički), jedan analogni audio  priključak, Bluetooth bežičnu povezivost. Uređaj posjeduje procesorske mogućnosti za obradu  signala - Dolby Pro-Logic IIx, DTS Neo6, te adekvatni bass menagment.  Izlazna sekcija vezana je za 8-kanalni WiSA bežični prijenos audio signala koji pokriva rezoluciju do  24bit/96kHz. Za što lakšu operabilnost brine se pridruženi daljinski upravljač.

HDWireless Product Hub1

Info:  www.klipsch.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register