Sound News Web - Discovery Of Sound

Wireworld USB kabeli

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Novi USB kabeli 

Wireworld Cable Technology je predstavio svoje Platinum Starlight 7 i Silver Starlight 7 USB kabele. Silver Starlight 7 USB ima isti DNA Helix dizajn sa šest posrebrenih OFC vodiča i s alumijiskim priključcima.

 

Dodatkom Composilex 2 izolacije dobilo se na tzv. "dramatičnoj tišini", smanjenju vanjskog upliva. Nadograđeni DNA Helix dizajn povećava brzinu prijenosa do 10.2Gbps+. Prednost toga je u smanjenju jittera, što u konačnici maksimizira glazbenu reprodukciju visoke rezolucije kod PCM i DSD datoteka. Platinasta i srebrna verzija koriste patentirani Wireworld DNA Helix dizajn sa šest signalnih vodiča, dvostruko više nego kod ostalih USB kabela. Vodiči su smješteni u proširivu simetričnu geometriju, gdje kroz kanale prolazi više elektromagnetske energije za 10.2Gbps brzinu prijenosa. Oba kabela posjeduju zaštitu konektora s karbonskim vlaknima, a dostupni su u dužinama od : 0,3 - 5 metara na A do B i za A do mini B konfiguracije.

Info: www.wireworldcable.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register