Sound News Web - Discovery Of Sound

Grado E serija

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nove Grado sluašalice 

Grado je odlučio nadograditi svoju kolekciju slušalica sa serijom E. Cijenovni raspon će se kretati od 80 pa sve do 1700 funti. Nova serija je treća generacija Grado slušalice i označava potpuni redizajn prethodne i. serije, uključujući i klasične, nagrađivane SR80i - zvane limenke. 

 

U izradi novog asortimana, inžinjeri tvrtke Grado promislili su svaku komponentu i materijale, sve u svrhu postizanja vrhunske dinamike i visokovjernog zvuka. Grado je napravio poboljšanja u sekciji magnetskog polja promjenom strukture magnetskog motora koji osigurava "veću simetriju tijekom punog kretanja zavojnice". Ostali dio profinjenja je napravljen unutar kućišta za slušalice kako bi se spriječila rezonancija koja utječe na zvučnićku jedinicu i na zvučne performanse.

D.B.

Info: www.gradolabs.com 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register