Sound News Web - Discovery Of Sound

Jeff Rowland Continuum S2

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Jeff Rowland Continuum S2 Integrirano pojačalo

rsz continuum2 head

Američki audio specijalist poznat po visoko učinkovitim pojačalima A/B klase i pojačalima s switcherskim napajanjima nastavlja tradicijiu izvrsnosti kada su u pitanju njegova integrirana pojačala velikih snaga.

 

rsz 1continuum2 n

Svojedobno dobro prihvaćen model Continuum dobio je novu iteraciju s oznakom S2. Unaprijeđen  je sklop pretpojačala koji je baziran na platformi Capri S2 pretpojačala. Continuum S2 je dizajniran u prepoznatljivom JR dizajnu, s strukturom bočnih stranica izvedenih od aluminija i s izolacijom od RF i EMI smetnji.Zahvaljujući modularnim mogućnostima, integrirano pojačalo je moguće naodgraditi s DAC karticom ili novom izvedbom phono fazom. Continuum 2 isporučuje respektabilnih 400 watta na 8Ohma odnosno 800 watta na 4Ohma. Integrirano pojačalo je balansiranog dizajna, te posjeduje 2 para balansiranih(XLR) ulaznih priključaka i jedan par balansiranih(XLR) audio izlaznih priključaka, naravno tu su i 3 para nebalansiranih(RCA) audio ulaznih priključaka i jedna par nebalansiranih (RCA) audio izlaznih priključaka. Masa ovog integriranog pojačala je 15.9 kg. Cijena i dostupnost kod domaćeg uvoznika su nepoznati.

D.B.

Info: http://jeffrowlandgroup.com

Srodni sadržaj (po oznakama)

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register