Sound News Web - Discovery Of Sound

Simaudio MOON Evolution 760A

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Simaudio MOON Evolution 760A

rsz 211-simaudio02 head

Kanadski high-end proizvođač Simaudio predstavio je novi model stereo izlaznog pojačala serije MOON pod nazivom Evolution 760A.

 

rsz 1211-simaudio evolution760a n

Pojačalo je izrađeno u tradicionalnom Simaudio dizajnu, kompaktno aluminijsko kućište s logotipom na prednjem panelu, zaobljenim kutovima i velikim rebrima sa strane koji služe za hlađenje uređaja. MOON Evolution 760A je dizajniran u dual-mono izvedbi s balansiranim ustrojem i posebnim toroidnim transformatorima. Pojačalo isporučuje 130 watta na 8Ohma, 260 watta na 4 Ohma i 500 watta na 2 Ohma, s time da prvih 5 watta pojačalo radi u režimu A klase. Proizvođač navodi da je elektronika posložena na četveroslojnu štampanu ploču. Pojačalo posjeduje balansirane (XLR) i nebalansirane (RCA) priključke za spajanje s pretpojačalom, dok zvučnički terminali su iz njemačke kompanije WBT. Simaudio MOON Evolution 760A će koštati 8.000 dolara za američko tržište.

D.B.

Info: www.simaudio.com 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register