Sound News Web - Discovery Of Sound

Mark Levinson No.52

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Novo referentno pretpojačalo

rsz marklevinson52 head

Iz Mark Levinson laboratorija poručuju da je No.52 najbolje pretpojačalo koje su ikada konstruirali, kombinirajući iznimne performanse i svestranost s naglašeno elegantnim izgledom. Upravo zbog toga se na njega i čekalo tako dugo.

 

rsz prod ml52 stack dtail1 n

 

Riječ je o u potpunosti analognome linijskom pretpojačalu, prave dual-mono konfiguracije s dva kućišta koja fizički razdvajaju kritične analogne sklopove od upravljačke sekcije čime se osigurava najčišći mogući put audio signalu. Iz pravog bogatstva sučelja izdvajamo čak 3 balansirana linijska XLR i 4 RCA ulaza, zaseban gramofonski ulaz s uključenim podesivim vrhunskim MM i MC stupnjem, po dva seta XLR i RCA linijskih izlaza, dodatni AUX par XLR i RCA izlaza koji se mogu konfigurirati kao fiksni ili varijabilni, poseban SSP (Surround Sound Procesor) izlaz koji pruža mogućnost integracije s npr. višekanalnim sustavom kućnog kina a da se pri tome zadrži optimalan i neovisan rad primarne stereo postave. Tu je i niz kontrolnih sučelja za povezivanje putem Etherneta, vlastiti ML Net, 12V okidač veze, IR kontrolni portovi, kao i USB za buduće programske nadogradnje. Uz No.52 kao standardni dio opreme dolazi uvjerljivi i prikladno dizajnirani daljinski upravljač kojim se mogu kontrolirati sve funkcije pretpojačala.

rsz prod  harman ml52 controller n       rsz  harman ml52 audio n

Kompletna izrada je na najvišem nivou. Kontrolna sekcija posjeduje simetrično DC napajanje i AC regeneracijske krugove za maksimalan i stabilan rad uređaja. Tri izolirana kabela služe za povezivanje s audio sekcijom u drugom kućištu. Ustroj audio sekcije također je u potpunosti simetričan, s izoliranim i potpuno nezavisnim sklopovima za potenciometar glasnoće, primarne i sekundarne signalne putove, a sve osjetljive komponente pažljivo su oklopljene. Rigidna i masivna aluminijska kućišta tako u sebi kriju apotekarski precizno posloženu elektroniku na kakvu su nas već Mark Levinson uređaji naviknuli. A u Mark Levinson stilu začinjen je i zapanjujuće neodoljiv izgled No.52 s raskošnom prednjom pločom od brušenog metala u crno/srebrnoj kombinaciji te istaknutim crvenim osvjetljenjem na staklenom displayu.

rsz prod  mln52 stack back n

Info: www.sigma-audiokoncept.hr 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register