Sound News Web - Discovery Of Sound

Harman Luxury Audio Group

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Sigma Audio Koncept distributer Harman Luxury Audio Group

rsz 2harmanluxuryaudiogroup head

Sigma Audio Koncept s ponosom objavljuje da je od Kolovoza 2013. godine postala distributer Harman Luxury Audio grupe.

U njoj su pod kapom velike i močne Harman International Industries korporacije okupljena 4 prestižna high-end branda – JBL Synthesis, Mark Levinson, Revel i Lexicon – kako bi koristeći zajedničke resurse ponudili najnaprednije moguće performanse kada su u pitanju state-of-the-art stereo i višekanalni audio sustavi. Njima svakako treba pribrojiti i Lumagen video procesore koji su bez konkurencije globalno postavili nove standarde u obradi slike, te koji se također distribuiraju kroz Harman Luxury Audio grupu.

rsz 1harmanluxuryaudiogroup hero1 n

Oslanjajući se na naslijeđe legendarne JBL tvrtke, današnji JBL Synthesis sustavi kombiniraju najnaprednije procesore, ekvilajzere, pojačala i zvučničke sustave koji će kreairati najrealističnije audio/video doživljaje u interijerima svih mogućih oblika i dimenzija. Utemeljen 1972. godine, Mark Levinson postao je sinonim za izvrsnost audio performansi i high-end audio dizajna. Definiraju ga točnost i pouzdanost, dok kod slušatelja pobuđuje potpuni emocionalni doživljaj glazbe. Revel na čijem čelu inženjerskog tima je legendarni Kevin Voeck, razvija i konstruira inovativne i beskompromisne zvučnike koji unapređuju umjetnost visoko-vjerne reprodukcije zvuka. Doista ih treba poslušati i vidjeti kako bi shvatili zašto su jedni od ponajboljih i najcjenjenijih zvučnika na svijetu. Od svoga osnutka 1971. godine Lexicon je priznati lider digitalnih komponenti koje procesiraju signale namijenjene kućnim kinima i različitim multimedijalnim sustavima, te profesionalnim aplikacijama. Njihovi proizvodi kreiraju nenadmašan zvuk koncerata i filmova, kao i ostalih glazbenih sadržaja. Kompletnu priču zaokružuju apsolutno ponajbolji na svijetu Lumagen video procesori. Oni će kvalitetu slike dovesti do maksimuma uz studijsku razinu skaliranja i kalibriranja, upravo onako kako je to zamislio redatelj. S njima se u potpunosti redefinira pojam kvalitete video reprodukcije.

Prve modele iz Harman Luxury Audio ponude, s naglaskom na one najnovije, očekujemo tijekom jeseni.

Info: www.sigma-audiokoncept.hr 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register