Sound News Web - Discovery Of Sound

Simaudio Neo

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Simaudio Neo

rsz simaudio01 head
  Neo je naziv nove bazne serije uglednog proizvođača, koja se vizuelno u velikoj mjeri podsjeća na prestižnu Evolution seriju.

 

rsz simaudion

Novi modeli odlikuju se pomalo isturenim krajevima prednjeg panela, a pored crne i srebrne boje, u ponudi će se naći i kombinacija crnog centralnog djela sa srebrnim krajevima. Serija trenutno broji sedam modela, a osnovu čine integrirana pojačala 220i, 250i i 340i sa 40, 50 i 100 watta po kanalu. Za ozbiljniju amplifikaciju predviđeno je stereo izlazno pojačalo 330A (2×125 W) i monoblok 400M (400 W), koji se vizuelno praktično ne razlikuju, dok se pretpojačalo 350P odlikuje modularnim dizajnom i mogućnošću dodavanja internog 192 kHz/24-bitnog D/A konvertera i mm/mc gramofonskog pretpojačala. Seriju kompletira eksterni DAC 380D, opremljen sa osam ESS Sabre32 čipova po kanalu i patentiranim M-AJiC32 krugom za eliminaciju jittera. Svi digitalni ulazi prihvaćaju 192/24 materijal, a 380D je opremljen varijabilnim analognim izlazom sa kontrolom glasnoće.

rsz 1simaudio01n

Info: 

">www.hi-files.com

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register