Sound News Web - Discovery Of Sound

GOLD NOTE CARTRIDGES

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nove Gold Note Zvučnice

rsz goldnote machiavellimk2gold head

Mala Talijanska tvrtka Gold note predstavlja novu iteraciju zvučnica pod imenom Machiavelli Mk II

rsz goldnote machavellimk2gold velika

 
Machiavelli Mk II su MC zvučnice nove generacije, a odlikuju se tzv. " dodatnim krutim konzolama", te također tu su duguljasti pozlaćeni konektori za savršeno povezivanje, čime se smanjuje disperzija energije kao i poboljšanje uzemljenja.

Kod modela Gold Machiavelli je - Line Contact Diamond ista varijanta kao i kod modela Red gdje se nalazi Micro Eliptical diamond, tzv. dijamant visoke preciznosti, a posebnost svega je da su to produkti gdina Ogura koji je poznat kao inovator Line-Contact diamond oblika. Izvedba konstrukcije je takva da dijamantni vrh mehanički umetnut u konzolu kojom se rukuje preko posebne cijevi kako bi se povećala krutost konstrukcije. Između ostaloga - Konzolni ovjes koristi elastičnu ne-deformabilnu harmoničnu čeličnu oprugu. U kompaniji tvrde da ta čvrsta blokada omogućuje uklanjanje vibracija u svrhu maksimalnih performansi modela Machiavelli Gold Mk II
Navedeni dizajn posjeduje Boronski kantilever, impedanciju od 30 ohma, izlazni signal od 0,4 mV,dok raspon mase se kreće od 1,8 do 2,1 gram. Žica zavojnice je izrađena od bakra, magnet je sazdan od Samarium-Cobalta,a cijela stvar teži 10g.

rsz goldnotemachiavellimk2 iza

Model Machiavelli RED Mk II odnosno njegov dizajn uključuje aluminijski kantilever, impedanciju od 40 ohma, izlazni signal od 0,5mV, dok raspon mase je isti, kreće se od 1,8 do 2,1g, žica zavojnice je napravljena od bakra, magnet od Samarium-Cobalta, a sve to teži 10g.


Info: http:GOLD NOTE

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register