Sound News Web - Discovery Of Sound

OPPO UDP-203 4K UHD Univerzalni Blu-ray player

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

OPPO UDP-203 4K UHD Univerzalni Blu-ray player

OPPO UDP203 bocna
Novi standard za kućno kino
Tvrtka OPPO već duže vrijeme je sinonim za vrhunske univerzalne Blu ray reproduktore i D/A pretvarače. Najnoviji uradak se zove UDP-203 4K UHD Blu-ray reproduktor.

UDP- 203 front

Novi uređaj je plod razvojnog dizajna zadnjih deset godina.Taj razvoj se manifestirao u vrhunskim soničnim i video dosezima kod Blu ray uređaja. Kako proizvođač navodi- novi Blu ray reproduktor je svojevrsna finalna nadogradnja na moderne 4 UHD televizore i sustave kućnih kina.
Tehnologija obrade slike je bazirana na implementiranom MediaTek čipsetu, dekoderu SoC - s četvero jezgrenom OP8591 sklopovlju koji nudi najnaprednije performanse dekodiranja i obrade slike za 4K UHD i DVD zapise. Za vrhunsku reprodukciju zvuka zaslužno je sklopovlje složeno oko 32-bitnog AKM D/A pretvarača, AK4458VN čipseta s 8-kanalnim D/A konverterom s podrškom za formate 32bitni/192kHz PCM i multikanalne DSD64/DSD128 datoteke.
OPPO UDP-203 posjeduje optimizirani laserski mehanizam razvijen u vlastitom laboratoriju. Njegova izvedba omogućuje brzo učitavanje diska, kompatibilnost sa širokim rasponom optičkih medija, kao i otkrivanje i brza reakcija kod ispravljanja pogrešaka za što bolju i precizniju reprodukciju audio/video zapisa.Ono što posebno veseli je mogućnost uključivanja HDR funkcije u svrhu dobivanja proširenog raspona boje, te se to odnosi i na starije HD snimke. UDP-203 posjeduje mogućnost dizanja niže rezolucije na višu - 4Kx2K kod 50/60Hz s kompatibilnim zaslonom, to je četiri puta više nego na 1080p Blu-ray disku. Kompletan uređaj je smješten u kućište od brušenog aluminija s posebnom metalnom šasijom. To je samo nastavak tradicije iz prethodnih OPPO univerzalnih reproduktora.

UDP -203inside
OPPO UDP-203 reproducira DVD,DVD-Audio, SACD, CD i High-res Audio.Navedeno će posebno cijeniti audiofili koji traže vrhunski sonični univerzalni player. Opremljenost novog univerzalca je na visokoj razini. Tako tu nalazimo dva HDMI 2.0 priključka, dva USB 3.0 priključka, 7.1/5./stereo analogne izlazne priključke, dostatno za sve vrste povezivanja.

UDP 203back
Cijena ovog uređaja iznosi 549 dolara.
Info: https://www.oppodigital.com

 

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register