Sound News Web - Discovery Of Sound

Integra DRC-R1

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Integra DRC-R1

integra mala

 

 

Jedan od brojnih noviteta prikazanih na sajmu CEDIA 2016 je 11.2-kanalno pretpojačalo iz proizvodne game tvrtke Integra Research, model pod imenom DRC-R1.

 

 

back large

 

 Fizički izgled komponenata je 15 godina nepromijenjen, tako je i s novim multikanalnim pretpojačalom koje slijedi navedenu tradiciju. Kućište novog uređaja je izrađeno aluminija s prednjom anti-rezonantnom  pločom,  čeličnim upornicama dok ekstrudirane aluminijske bočne plohe služe za odvod topline.

integra

 

DRC-R1 dolazi sa sustavom AccuEQ kalibracije. Navedena tehnologija omogućuje maksimalne performanse zvučničkih sustava. Naime, da bi se iskoristio puni potencijal zvučnika potrebno je poigravanje s prostornom akustikom.Vrlo često se zna desiti da akustični pikovi iskrive zvučnu sliku i naruše glazbeni užitak. Zbog svega navedenog proizvođač se odlučio za AccuEQ sustav kalibracije s dvokratnim mjerenjem: prva runda mjerenja se odnosi na razmak i količinu zvučnog tlaka , dok druga runda mjerenja se odnosi na korekciju prostorne akustike.

extra2

 

 

 

 

Novo multikanalno proc/pretpojačalo posjeduje THX Ultra2 certifikat što znači daje prošlo rigorozne testove  na ispitivanju tzv. 2000 točaka podataka. U te podatke su uključeni rezultati za dobivanje referentne razine reprodukcije zvuka bez izobličenja kao i reprodukcija tonskih finesa  na nižim razinama slušanja.

 

DRC-R1 posjeduje HDMI sklopove sposobne za distribuciju 4K/60Hz  video signala s podrškom za HDR (High Dynamic Range).

remote

Opremljenost ovog proc/pretpojačala je na zavidnoj razini. Ono posjeduje 8 ulaznih HDMI priključaka i dva izlazna HDMI priključka.Također tu je 11 balansiranih izlaznih priključaka za spajanje s pojačalima snage i dva balansirana izlazna priključka za spajanje s aktivnim subwooferima. Ono što će posebno veseliti ljubitelje analogije je prisustvo RCA (MM) ulazno priključka za gramofonsku integraciju. Mrežni i USB priključci omogućuju spajanje ovog uređaja s kućnom računalnom mrežom, te reprodukciju zvuka s NAS uređaja. Cijena ovog nadasve poželjnog uređaja je 2500 američkih dolara.

Info: www.integrahometheater.com

 

 

 

Srodni sadržaj (po oznakama)

SPONZORI

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam

The Best Bookmaker Betfair Review FBetting cvisit from here.

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register