Logo
Ispiši ovu stranicu

Klipsch Reference

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nove legende 

Klipsch je najavio novu referentnu seriju, koja uključuje šest zvučnika za kućno kino i dva aktivna subwoofera. Klipsch Reference serija će se pridružiti seriji Klipsch Reference II. Nova referentna serija predstavlja kvalitativni entry-level segment, a sve sa svrhom završetka kompletne nadogradnje do 2015 godine.

 

Nova Referentna serija se sastoji od dva samostojeća zvučnika (R-R-28F i 26F), dva monitorska modela (R-15M, R-14M), jednog centralnog zvučnika (R-25C) I surround modela (R-14S). Aktivni subwooferi su : R-10SW i R-12SW.
Svi modeli Klipsch Reference zvučnika dolaze u izvedbi brušenog crnog polimera, koriste Tractrix Horn tehnologiju i Linear Travel vješanje alumijskih visokotonaca. LTS visokotonci su zaštini zank koji dolazi iz prethodnih serija i top modela kao što je serija Palladium. Oni osiguravaju maksimalne performanse uz minimalnu distorziju, detaljan zvuk. Klipsch Refernece subwooferi također dolaze u izvedbi crnog polimera. Subwooferi posjeduju font-firing zvučničke jedinice s ubrizganim grafitom koji je izvanredno lagan, ali dovoljno krut za vrhunski odziv kod niskih frekvencija. Ugrađeno digitalno pojačalo omogućuje dostatnu snagu s visokom učinkovitošću i preciznost u reprodukciji.

D.B.

Info: www.klipsch.com

Srodni sadržaj (po oznakama)

| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |