Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMA: SH prilike u Hr

SH prilike u Hr 30 Pro 2014 21:26 #9448

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Evo jedan Marantz kapitalac, i to ni manje - ni vise nego... u Splitu
http://www.njuskalo.hr/hi-fi-komponente/marantz-2500-receiver-oglas-13918866

Untitled-1_2014-12-30.jpg
Administrator je zabranio postanje.

SH prilike u Hr 01 Sij 2015 17:56 #9465

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Jako rijedak i cijenjen receiver na e-bayu.
Cijena - dogovor! :hmm:

SH prilike u Hr 02 Sij 2015 11:47 #9480

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Abraxas wrote:
Jako rijedak i cijenjen receiver na e-bayu.
Cijena - dogovor! :hmm:

Jest dogovor, ali ipak mislim da nece ici puno nize... pogotovo ako radi bez greske... BTW jel ko kontaktirao prodavaca :hmm: ?

SH prilike u Hr 03 Sij 2015 09:50 #9485

• htomasov
  • htomasov's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
A tko će, ako neću ja? Poznam ja prodavača! To je američki 2500 i ja sam mu ponudio sasvim pristojne novce za njega! Nije htio, a ja ne nudim dva puta tako ozbiljan novac! Inače 2500 i 2600 znaju biti na američkom ebay-u! Nema deset dana pobjegao mi je 2600, a prodan je bio za 1600 dolara. Ovaj 2500 nije dosta dugo radio, a inače izgleda dosta dobro, doduše nije ga upalio jer je na 110V, pa nisam vidio da li radi i kako?
htomasov
Posljednja izmjena: 03 Sij 2015 09:51 od htomasov.

SH prilike u Hr 03 Sij 2015 17:17 #9496

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Ako je za 110V samo, onda je za moj ukus cijena pretjerana... no kako sam kazao u temi "Oglasnici" tesko je vise procjeniti sto je pretjerano a sto povoljno...

SH prilike u Hr 25 Sij 2015 10:53 #9667

• htomasov
  • htomasov's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
:zvekan:

Evo Kale jedan Sanyo JCX-2600KR, nije baš 2900, ali nije niti ovaj loš! 1000 Kuna! Možda i jeftinije!
www.njuskalo.hr/hi-fi-komponente/sanyo-j...00-kr-oglas-14099273
sanyo-jcx-2600-kr-slika-45532832.jpg
htomasov

Sanyo JCX... 28 Sij 2015 12:48 #9685

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Nisam se moga javit ranije... pa evo sad...

Moram kazati da sam ga odmah uocio na njsukalu, i zapeo mi je za oko (mislim Sanyo JCX2600). Doduse JCX2900 je dual mono (2600 nije), ali i ovaj 2600 spada u velike zvjerke, pogotovo sto mu izlazi su klasicni TO3 tranzistori, a ne STK moduli kao u manjim Sanyo modelima.

Pa sam odlucio kontaktirat prodavaca, i uspili smo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo. Cijenu nisam probao spustati, jer mislim da je cijena primjerena. Doduse mozda ce biti veliki problem ono dugme sto fali, jer ne odgovaraju dugmad iz manjih modela, posto 2600 i 2900 imaju dugmad koja se ucvrscuju sa malim imbusom, a nizi modeli imaju onaj zvjezdasti dosjed, koji se samo natakne, no sve u svemu, izgleda mi dovoljno dobar da ga uzmem. Ima i prljavstine (unutra jos ne znam koliko) ali od ostecenja (koje je mnogo vaznije nego prljavstina) ima samo malo sa strane prednje ploce.
To su onako prvi utisci koje imam sa slika koje mi je prodavac poslao.
Primopredjaja je dogovorena za sutra, pa u slijedecih par dana javiti cu se sa novostima.

Sanyo JCX... 28 Sij 2015 15:19 #9687

• htomasov
  • htomasov's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
Kale wrote:
Nisam se moga javit ranije... pa evo sad...

Moram kazati da sam ga odmah uocio na njsukalu, i zapeo mi je za oko (mislim Sanyo JCX2600). Doduse JCX2900 je dual mono (2600 nije), ali i ovaj 2600 spada u velike zvjerke, pogotovo sto mu izlazi su klasicni TO3 tranzistori, a ne STK moduli kao u manjim Sanyo modelima.

Pa sam odlucio kontaktirat prodavaca, i uspili smo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo. Cijenu nisam probao spustati, jer mislim da je cijena primjerena. Doduse mozda ce biti veliki problem ono dugme sto fali, jer ne odgovaraju dugmad iz manjih modela, posto 2600 i 2900 imaju dugmad koja se ucvrscuju sa malim imbusom, a nizi modeli imaju onaj zvjezdasti dosjed, koji se samo natakne, no sve u svemu, izgleda mi dovoljno dobar da ga uzmem. Ima i prljavstine (unutra jos ne znam koliko) ali od ostecenja (koje je mnogo vaznije nego prljavstina) ima samo malo sa strane prednje ploce.
To su onako prvi utisci koje imam sa slika koje mi je prodavac poslao.
Primopredjaja je dogovorena za sutra, pa u slijedecih par dana javiti cu se sa novostima.

Evo, imao sam baš osjećaj da ćeš ga kupiti! Mogao sam se kladiti na to! Taj Sanyo baš jest prava prilika!
htomasov

Sanyo JCX... 01 Velj 2015 09:22 #9705

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Evo ga... stigao je... I prvi dojmovi su onako, osrednji. Naime da je netko drugi kupio ovaj receiver na osnovu formulacije "sve radi perfektno" bio bi u gabuli... jer receiver radi, ali miljama je to daleko od perfektnog! Ja cu to srediti (istina uz dosta truda), ali kazem, gadno je kupovat ovakve stvari na osnovu sturog oglasa. No u drugu ruku, vrlo sam zadovoljan sto nema znacajnijih ostecenja, ali brate mili duvanskog katrana ko u prici! Evo slikica, a kada se uhvatim ga radaiti, otvoriti cu posebnu temu.

SH prilike u Hr 01 Velj 2015 09:27 #9706

• htomasov
  • htomasov's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
:da: Da, puno mi je ono za američkog Marantza na 110V! Da je EU? I to je puno! A ovaj Sanyo je super! Odlično mi izgleda! Taj bi trebao i lijepo svirati!
htomasov
Posljednja izmjena: 01 Velj 2015 09:28 od htomasov.
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3
Stranica se generirala za: 0.216 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register