Kale wrote:
Nisam se moga javit ranije... pa evo sad...
Moram kazati da sam ga odmah uocio na njsukalu, i zapeo mi je za oko (mislim Sanyo JCX2600). Doduse JCX2900 je dual mono (2600 nije), ali i ovaj 2600 spada u velike zvjerke, pogotovo sto mu izlazi su klasicni TO3 tranzistori, a ne STK moduli kao u manjim Sanyo modelima.
Pa sam odlucio kontaktirat prodavaca, i uspili smo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo. Cijenu nisam probao spustati, jer mislim da je cijena primjerena. Doduse mozda ce biti veliki problem ono dugme sto fali, jer ne odgovaraju dugmad iz manjih modela, posto 2600 i 2900 imaju dugmad koja se ucvrscuju sa malim imbusom, a nizi modeli imaju onaj zvjezdasti dosjed, koji se samo natakne, no sve u svemu, izgleda mi dovoljno dobar da ga uzmem. Ima i prljavstine (unutra jos ne znam koliko) ali od ostecenja (koje je mnogo vaznije nego prljavstina) ima samo malo sa strane prednje ploce.
To su onako prvi utisci koje imam sa slika koje mi je prodavac poslao.
Primopredjaja je dogovorena za sutra, pa u slijedecih par dana javiti cu se sa novostima.
Evo, imao sam baš osjećaj da ćeš ga kupiti! Mogao sam se kladiti na to! Taj Sanyo baš jest prava prilika!