Objavljeno: 07 Oct 2011 u 13:51
Evo ja kao novi divim se vašem entuzijazmu Kaletu i ostalima skidam kapu. i ja sam nedavno nabavio sansui au-517 to mi je bila želja još od studentskih dana jer kad sam bio mlad to je bilo cijelo bogatsvo. Osim ovog pojacala imam još par pojacala ali ne od sansuia. Moje pojacalo za sada radi odlicno ali pušta neki nedefinirani miris i kad radi i kad miruje. Cijelo pojacalo sam ocistio do detalja ali bi htio cuti od vas znalaca koje bi to komponente bile kriticne za taj miris.Ljeto je prošlo pa idemo raspravljati.
Taj miris vecinom dolazi od kalofonija kojim su plocice mazane. E sad, taj kalofonij zna na sebe vezati i miris duhanskog dima, pa nastane neka cudna kombinacija, a pogotovo jos ako je uredjaj odlezao neko vrijeme u vlaznoj prostoriji. No ako sve radi kako treba, vjerojatno se radi o kalofoniju, i po meni onda je to prelijep vintage miris
To je bilo davne 2011 kad je sve počelo, došlo se i do novih spoznaja a to da taj miris ne dolazi samo od kalofonija nego i od stare termalne paste koja počinje ispuštati miris nakon puno godina.Evo i novog podatka pa tko ima problema obavezno zamjeniti termalnu pa
stu.
U svezi gornjeg problema došao sam do novih spoznaja koje bi podjelio sa svima koje muči isti problem a to je ispuštanje mirisa iz starih pojačala, o tome uskoro