Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Sansui E-Bay prilike

Odg: Dobre prilike 24 Tra 2014 20:33 #7566

• Alen/Split
  • Alen/Split's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Newbie
  • Hvala primljenih 1
Pitam zbog Analogije, jer mi reče da je kompletirao Sansui ergelu,
a znam da nema quadro receiver kao ovaj QRX 9001.
Mamma mia !
Administrator je zabranio postanje.

Odg: Dobre prilike 06 Lip 2014 12:19 #7829

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Svaki put se ponovno zaprepastim kada vidim cijene kod ovog poljaka... evo najnoviji primjer

Clip_12_2014-06-06.jpg

necu niti spominjati koliko kosta pravo restauriranje ovakvog uredjaja (ja sam samo napajacke glavne elektrolite platio oko 1800 kn)...no kako bilo da bilo, on izgleda cak i prodaje te uredjaje, jer je odavna na ebayu

Odg: Dobre prilike 06 Lip 2014 18:17 #7832

• maltus
  • maltus's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Veteran
  • Hvala primljenih 2
Kale wrote:
Svaki put se ponovno zaprepastim kada vidim cijene kod ovog poljaka... evo najnoviji primjer

Clip_12_2014-06-06.jpg

necu niti spominjati koliko kosta pravo restauriranje ovakvog uredjaja (ja sam samo napajacke glavne elektrolite platio oko 1800 kn)...no kako bilo da bilo, on izgleda cak i prodaje te uredjaje, jer je odavna na ebayu

Snimih ovu kombinaciju na MULTIPAK-u , fakat je gromada :da:
poglec od 19:20 dalje.
samo glazbu slusam :)

Odg: Dobre prilike 06 Lip 2014 21:53 #7833

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Eee oko ovoga ce se zasigurno digniti ogromna prasina :lova:

Odg: Dobre prilike 17 Lip 2014 12:46 #7900

• gord
  • gord's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
Kale wrote:
Eee oko ovoga ce se zasigurno digniti ogromna prasina :lova:

Baš sam htio pitati kako je završila aukcija za ovo predpojačalo kad vidim tvoj post. Na kraju je prodano za manje novaca nego prije aukcije.Mislim (nisam siguran) da je prodavač prije tražio početnu cijenu oko 4000 € pa kad nije išlo dao je na aukciju.
Volio bi ga imati iako mi je vizualno C2301 ljepši (nekako otmjeniji sa onim staklom) al ne da žena .Rekla dosta ili on ili ja. :)

Odg: Dobre prilike 18 Lip 2014 02:26 #7903

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
gord wrote:

Baš sam htio pitati kako je završila aukcija za ovo predpojačalo kad vidim tvoj post. Na kraju je prodano za manje novaca nego prije aukcije.Mislim (nisam siguran) da je prodavač prije tražio početnu cijenu oko 4000 € pa kad nije išlo dao je na aukciju.
Volio bi ga imati iako mi je vizualno C2301 ljepši (nekako otmjeniji sa onim staklom) al ne da žena .Rekla dosta ili on ili ja. :)

Iiii... šta si izabra? :) :) :)

Odg: Dobre prilike 18 Lip 2014 12:36 #7908

• gord
  • gord's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Entuzijast
Abraxas wrote:

Iiii... šta si izabra? :) :) :)
:) Odgovor je u drugoj epizodi, strpi se malo . :)

Odg: Dobre prilike 22 Srp 2014 03:20 #8186

• Abraxas
  • Abraxas's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 2
Bit će interesantno vidjeti za koliko američkih novaca će ovaj mint AU 20000 odlepršati :hmm:

Odg: Dobre prilike 22 Srp 2014 14:28 #8188

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Abraxas wrote:
Bit će interesantno vidjeti za koliko američkih novaca će ovaj mint AU 20000 odlepršati :hmm:
Osobno, uglavnom ne pratim američko tržište jer zbog tih visokih transportnih troškova računice postaju izuzetno drugačije, tako i kad je nešto povoljno nakraju ne bude povoljno. :angry:

Odg: Dobre prilike 22 Srp 2014 16:22 #8190

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Archie wrote:
Abraxas wrote:
Osobno, uglavnom ne pratim američko tržište jer zbog tih visokih transportnih troškova računice postaju izuzetno drugačije, tako i kad je nešto povoljno nakraju ne bude povoljno. :angry:

Paaaa ovdje se Archie ne bih u potpunosti slozio s tobom... jest sa je shipping znacajna komponenta, ali zato su u Americi cijene znacajno manje nego u EU, tako da nerijetko uz uracunati shipping cijena bude povoljnija nego u EU. Druga je stvar sto se u Americi ovakvi uredjaji puno cesce javljaju u prodaji nego u EU
Moderatori: Kale, pepa
Stranica se generirala za: 0.376 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register