Sound News Web - Discovery Of Sound

TEMA: Ponuda uredjaja u HR

Odg: Ponuda uredjaja u HR 21 Kol 2012 17:54 #4064

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Evo još jedna objava...na ponudi je jedan G-8000,kompletno refrešan od Kaletove ruke (svaka sličnost sa senjskom rukom je slučajna :) ),prije 2-3 godine (moj nesuđeni primjerak)...Kale,ispravi me ako griješim.
Zainteresirani se mogu javiti na mob ili na PM,pa im onda proslijedim kontakt :hi:
Administrator je zabranio postanje.

Odg: Ponuda uredjaja u HR 21 Kol 2012 18:10 #4065

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Uuu, tu su cak i REKEN-i isli u izlaz... primjerak je jedinstven sto sam nabavio i odlicne ELNE glavne napajacke kondove...

Odg: Ponuda uredjaja u HR 21 Kol 2012 18:16 #4066

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
Eeee...to je taj siročić :thumbup:

o njemu se pisalo čak i ovdje....sad će Kale opet spominjati kamere i nekakve čudnovate organizacije :rofl:

Odg: Ponuda uredjaja u HR 21 Kol 2012 21:27 #4067

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
pepa wrote:
Evo još jedna objava...na ponudi je jedan G-8000,kompletno refrešan od Kaletove ruke (svaka sličnost sa senjskom rukom je slučajna :) ),prije 2-3 godine (moj nesuđeni primjerak)...Kale,ispravi me ako griješim.
Zainteresirani se mogu javiti na mob ili na PM,pa im onda proslijedim kontakt :hi:
Evo ja sam zainteresiran volija bi imati jednog G-8000 :da:

Odg: Ponuda uredjaja u HR 21 Kol 2012 21:41 #4070

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
analogija wrote:
pepa wrote:
Evo ja sam zainteresiran volija bi imati jednog G-8000 :da:
Ma nije to za tebe :ne:

:rofl:

Odg: Ponuda uredjaja u HR 26 Kol 2012 07:30 #4130

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Evo ga osvanija je i u oglasniku ;) . Još je prodavač i napisa ko ga je sređiva, a i poznata slika je tu :obrva: .
www.njuskalo.hr/hi-fi-komponente/sansui-g-8000-oglas-5821147
Mogu samo :( :( , a i :angry: :angry: šta neman novaca

Odg: Ponuda uredjaja u HR 26 Kol 2012 07:32 #4131

• analogija
  • analogija's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Znalac
  • Hvala primljenih 5
Dobro si ti napia dragi moj R... Nije to za mene, običnog smrtnika :ne:

Odg: Ponuda uredjaja u HR 26 Kol 2012 20:11 #4135

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
analogija wrote:
Evo ga osvanija je i u oglasniku ;) . Još je prodavač i napisa ko ga je sređiva, a i poznata slika je tu :obrva: .

Pa mogu kazat da je cijena OK. Vjerovatno je ostavljeno nesto "mesa" za pregovarat, i ako je zaista u istom stanju kao sto sam ga ja prodao (ipak je proslo tri godine odkada sam ga prodao), onda se moze nazvat povoljnom prilikom. Naime na njega sam utukao sate i sate rada, i istinski sam se potrudio da mu vratim vrijeme...

Kada sam ga prodao imao je jedan problem koji nije bio opasan ali je razocarao tadasnjeg kupca. Naime tada nisam rastavljao onaj prokleti preklopnik connected - separated vec sam ga samo dobro ocistio sa kontakt spejem... i meni je radio bez problema svo vrijeme, ali kada ga je kupac kupio, bilo je OK jedno 10 tak dana, i poceo se gubiti signal na jednom kanalu, i tu su nastali problemi... ja ga uzmem na provjeru kod sebe, i pali na vruce, pali na ladno, pali vise puta za redom, pa jako, pa slabo... i u 10 dana koliko je bio kod mene NITI JEDAN PUT mi se nije javio problem, i vratim ga nazad kupcu misleci da je do njegovih kabela... i prica se stisala, kad nakon dva tri mjeseca evo kupca opet... da nista nisam rijesio, da je razocaran... itd.. jer da je taman prodao receiver drugom kupcu i da mu opet ne radi jedan kanal... i sto uciniti opet sam zaprimio uredjaj... i tada mi sine ideja za taj prokleti preklopnik...

rastavim ga i vise nikad problema! I sad kada se sitim sta sam sve bio radio, i kako sam ga detaljno restaurirao, ma svaki lem, kontakt je ciscen ... i onda taj jedan preklopnik napravio mi problem.

No ima jedna i dobra stvar, od tada po defaultu ga otvaaram i cistim :)
Posljednja izmjena: 26 Kol 2012 20:12 od Kale.

Odg: Ponuda uredjaja u HR 26 Kol 2012 20:17 #4136

• pepa
  • pepa's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Hvala primljenih 6
analogija wrote:
Dobro si ti napia dragi moj R... Nije to za mene, običnog smrtnika :ne:

Ma hajde Ž....bit' će risivera još...iskopati ćemo mi jednog za tebe :thumbup:

E moj barba,da samo znaš kako sam bio beskrajno tužan što taj G-8000 tada nije završio kod mene :(

Odg: Ponuda uredjaja u HR 27 Kol 2012 14:08 #4142

• Archie
  • Archie's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Big Daddy
  • Hvala primljenih 18
Kale wrote:
analogija wrote:

Pa mogu kazat da je cijena OK. Vjerovatno je ostavljeno nesto "mesa" za pregovarat, i ako je zaista u istom stanju kao sto sam ga ja prodao (ipak je proslo tri godine odkada sam ga prodao), onda se moze nazvat povoljnom prilikom. Naime na njega sam utukao sate i sate rada, i istinski sam se potrudio da mu vratim vrijeme...

Kada sam ga prodao imao je jedan problem koji nije bio opasan ali je razocarao tadasnjeg kupca. Naime tada nisam rastavljao onaj prokleti preklopnik connected - separated vec sam ga samo dobro ocistio sa kontakt spejem... i meni je radio bez problema svo vrijeme, ali kada ga je kupac kupio, bilo je OK jedno 10 tak dana, i poceo se gubiti signal na jednom kanalu, i tu su nastali problemi... ja ga uzmem na provjeru kod sebe, i pali na vruce, pali na ladno, pali vise puta za redom, pa jako, pa slabo... i u 10 dana koliko je bio kod mene NITI JEDAN PUT mi se nije javio problem, i vratim ga nazad kupcu misleci da je do njegovih kabela... i prica se stisala, kad nakon dva tri mjeseca evo kupca opet... da nista nisam rijesio, da je razocaran... itd.. jer da je taman prodao receiver drugom kupcu i da mu opet ne radi jedan kanal... i sto uciniti opet sam zaprimio uredjaj... i tada mi sine ideja za taj prokleti preklopnik...

rastavim ga i vise nikad problema! I sad kada se sitim sta sam sve bio radio, i kako sam ga detaljno restaurirao, ma svaki lem, kontakt je ciscen ... i onda taj jedan preklopnik napravio mi problem.

No ima jedna i dobra stvar, od tada po defaultu ga otvaaram i cistim :)

Taj isti preklopnik je na mojem G-9000 godinama pravio problem i ja sam to riješio chinch kratkospojnicima jer čišćenje nikad nije bilo dugog vijeka, a tada nisam znao da se rastavljanjem i čišćenjem to može dovesti u prvobitno stanje.
Posljednja izmjena: 27 Kol 2012 14:08 od Archie.
Moderatori: Kale, pepa
Stranica se generirala za: 0.242 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register