Sound News Web - Discovery Of Sound

• Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMA: Sansui Summit /PRENESENO/

Sansui Summit /PRENESENO/ 28 Velj 2012 20:41 #758

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Objavljeno: 18 Nov 2011 u 16:46
dorian wrote:
No imam ja jednu ideju koja mi se rodila s obzirom na prijedlog lokacije u Ka,koja moglo bi se reci svima podjednako udaljena,nisam to htio još javno iznjeti,dok ne složim ideju do kraja,ali postoji neka mogucnost po kojoj bi festival trajao od vikenda do vikenda,punih tjedan dana.
neka ekipa razmisli da li bi to dobilu prolaznu ocjenu,pa cu Vam reci o cemu se radi i kako bi se to moglo napraviti.
Evo tek sam sada Dorian vidio ovu tvoju ideju. Pa kako se stvari oko ovog Vintage festivala vrlo tesko pokrecu na onom forumu, mozda bi bilo dobro da za pocetak mi iz Sansui kutka, krenemo sa uredjajima marke Sansui. Pa ne mora trajati bas 7 dana, moze i manje... Na diyaudio.com.hr bilo je dosta rasprave, sto je vintage, sto nije, pa opet cijevne struje, poluvodicke struje... a nikako da se bar nesto pokrene.

Odavna mi je bila zelja da se bar mi koji posjedujemo Sansui uredjaje (bilo vintage, bilo oldtimere) okupimo.

Eto, samo jedno moje razmisljanje....
Administrator je zabranio postanje.

Odg: Sansui Summit 28 Velj 2012 20:44 #759

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Objavljeno: 06 Dec 2011 u 13:30
dorian wrote:
OK,evo da malo to uoblicim što i kako,a vezano za karlovac.
Znaci sama ideja karlovca kao lokacije se pocela spominjati prošle godine ali vezano za triode festival i tada je moj prijedlog bio Motel Roganac,par km van grada u smjeru duga rese,smještajni kapacitet je koliko se sad mogu sjetit cca.20 soba,ima web pa se tocno može vidjeti,to je tada otpalo kao premalo.
A ideja koju sam ja ovdje iznio da se sve može održavati i koji dan duže od vikenda,pa da u tom slucaju izložbeni salon može biti kod mene u poslovnom objektu,a smještaj u principu nije problem,grad je mali i sve je na dohvat ruke.Istina dio ekipe bi se mogao smjestiti i kod mene.
Moje osnovno razmišljanje je bilo na ideji da vecina ekipe osim onih koji organiziraju i izlažu dolazi u jednodnevni posjet izložbi.
5.mjesec je OK za termin

Odg: Sansui Summit 28 Velj 2012 20:45 #760

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Objavljeno: 06 Dec 2011 u 16:55

@Doarian, pa ekipa iz Zagreba moze se zaletiti svaki dan u Karlovac, to je ka meni u Omis LOL
20tak soba ce ja mislim biti OK za ovo nase prvo okupljanje, ne ocekujem sad navalu Sansui izlagaca, iako se u HR nakupilo zamzuia ko da ih Poljoopskrba jos uvijek prodaje LOL

1. Analogija
2. Kale
3. Pepa
4. ....

Odg: Sansui Summit 28 Velj 2012 20:46 #761

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Objavljeno: 06 Dec 2011 u 18:48
dorian wrote:

Jasno u tom je i fora lokacije da je vecini blizu,a ostalima od kud god kreneš otprilike isto puta.
Ovo što sam spomenuo su ustvari dvije varijante.Jedna ako bude veci skup i jedna za manji skup.
Prva je znaci taj motel,evo link,www.mreznica.hr/motel/roganac.html
pa je onda tamo i spavanje i izložba,uglavnom kad sam ja prical za triode festival,voditeljica objekta je rekla da nam dvorane daje besplatno na korištenje uz neku rezervaciju soba.

Druga varijanta je izložbeni prostor kod mene,to je gotovo pa u centru grada,a spavanje u gradskim hotelcicima koji su isto u centru grada.

U varijanti motela moram bar mjesec ili bolje dva mjeseca prije rezervirat termin i salu u tom motelu,jer oni nekad znaju imat svadbe tamo,a to nikako nejde zajedno,hehe.

U drugoj varijanti je sve otvoreno i možemo kad hocemo to organizirat,prostor je slobodan,a mjesta u gradskim hotelima ima uvijek bez najave,s tim da dio ekipe može spavat kod mene da se ne bacaju novci na smještaj,moram to sa ženom još vidit,koliko soba se može oslobodit.

Odg: Sansui Summit 28 Velj 2012 20:47 #762

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Objavljeno: 06 Dec 2011 u 19:36

Odlicno!

E sad, ekipa treba odluciti, sto i kako. Dakle dragi sansuiljubci, javite se, nemojte se zanositi da ima vremena, bolje puhat na ladno LOL.

Da sumiram sto se onako ugrubo zna...
Termin: 5.mjesec 2012
Mjesto: Karlovac

Za sada prijavljeni:

1. Analogija
2. Kale
3. Pepa
4. ....

Odg: Sansui Summit 28 Velj 2012 20:49 #763

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Objavljeno: 06 Dec 2011 u 22:15
dorian wrote:
Ma jasno prijatelj,da bi ovo sa spavanjem bilo pretjerivanje,ali ostavio sam to kao mogucnost za svaki slucaj jer pretpostavljam da ce biti donacija u obliku janjetine i istarskog vina,a znam i iskustva sa triode festivala,pogotovo u krasnom,baš i nije bilo spavanja,cijelu noc su se slušali setapi.

OK,ovo sa motelom u principu pretpostavljam da je sve jasno,kako i što,mislim da se i prostor vidi na webu,no bilo bi dobro da netko još dode od ekipe fizicki u karlovac pa da sve sa menom to pogleda prije odluke.

Ovo kod mene je prostor od nekih cca140m2 u dvije prostorije,jedna velika120m2 i manja 20m2,ima jedan problem,jer je to 2 etaža i mora se stepenicama,a vjerojatno ce biti slobodno i nekih 40m2-50m2 u prizemlju,ali trenutno to nemrem garantirati.

što se zvucnika tice,vjerojatno cu do tada uspjeti završiti moje DIY uratke,pa se na to može racunati,Sansui se inace dosta dobro snalazi sa Dynaudiom.

Odg: Sansui Summit 28 Velj 2012 20:53 #764

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Objavljeno: 09 Dec 2011 u 16:16
pepa wrote:
evo i mali podsjetnik na vec predložene majice:

i Sansui logo

1. Analogija
2. Kale
3. Pepa XXL
4. ....

Odg: Sansui Summit 28 Velj 2012 20:56 #765

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Objavljeno: 10 Dec 2011 u 22:13
Archie wrote:

Odg: Sansui Summit 28 Velj 2012 20:59 #766

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Objavljeno: 11 Dec 2011 u 21:51

BTW, donosim na prvo okupljanje i dva reklamna Sansui filma, kao predpremijera po prvi puta u HR

I za kraj... povjest se ponavlja... Sansui Summit tamo negdje u 70tim proslog stoljeca :)

Odg: Sansui Summit 28 Velj 2012 21:00 #767

• Kale
  • Kale's Avatar
  • OŠO ĆA
  • Moderator
  • Vintage audiofil
  • Hvala primljenih 20
Objavljeno: 12 Dec 2011 u 03:54
Abraxas wrote:
Nešto sam nacuo da ce se poslije desetog mjesta na listi morati placati participacija pa eto i mene on the List

1. Analogija
2. Kale
3. Pepa XXL
4. Archie
5. Abraxas
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatori: pepa, Kale
Stranica se generirala za: 0.333 s

Forum friško

• No posts to display.

Sound News koristi tehnologiju kolačića (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web mjesta Sound News Web slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja mjesta stranice Sound News Web kliknite na gumb Prihvaćam ispod. Više o kolačićima možete pročitati ovdje

Prihvaćam
| © 2009 - 2017 | Sound News Web | Zvučne Novosti d.o.o. | Sva prava pridržana |

Login or Register